Bedrijfsfilms

Voor ieder budget

Met een bedrijfsfilm zet u uw bedrijf op de kaart. Cue Cam maakt voor u een professionele bedrijfsfilm, promotievideo, trainings- of instructiefilm. Onze kracht is dat we met u meedenken. Voor veel consumenten geldt dat ze niet veel lezen, de aandacht wordt sneller getrokken door de moderne media. Een bedrijfsfilm biedt daarom uitkomst. De klant krijgt in enkele minuten een goed beeld van uw onderneming. Beeld zegt immers meer dan duizend woorden.

Samen met u stellen wij het juiste pakket, binnen uw budget, samen.

Crossmedia

Voor veel klanten is de oriƫntatie op internet zeer belangrijk en vaak bepalend voor de aankoop van een product of een door u te leveren dienst. Wij kunnen uw promotiefilm tevens aanleveren als webvideo. Met deze video kunt u de consument op een professionele manier een totaalbeeld van uw bedrijf geven. Het voordeel van een webvideo is dat u deze makkelijk op uw website kunt plaatsen.

De film is eveneens eenvoudig te vinden via diverse zoekmachines, zoals bijvoorbeeld Google.

Muziek op maat

Om de boodschap van uw film nog meer te versterken kunnen wij voor u muziek op maat leveren. De muziek wordt speciaal voor uw bedrijfsfilm gecomponeerd. Als u een bestaande bedrijfsvideo heeft, zonder muziek, kunnen wij hier een arrangement voor verzorgen. Dit maakt uw bedrijfspresentatie helemaal compleet en is rechtenvrij door uw onderneming te gebruiken.

Dit betekent dat u geen regeling met Buma/Stemra hoeft te treffen.